lauantai 16. toukokuuta 2015

Chimichurria grillin kanssa


Torstaina avattiin grillikausi.

Osaksi tosin aika vetisissä merkeissä. Mutta kyllä siitäkin ilmasta ruokaa syntyi.








Vähän oikaistiinkin. Hankittiin valmiina savulohta. Sitten vaan maissia, ananasta ja paprikaa Munkkisaaren takapihalle pallogrilliin, seuraksi Mikan quacamole (klik) ja minttuinen chimichurri.

Chimichurri

2 valkosipulinkynttä pienittynä, 1 dl oliiviöljyä, 1/2 dl valkoviinietikkaa, 2 kourallista lehtipersiljaa, 2 kourallista korianteria, 1 kourallinen minttua, 1 tl suolaa, 1 tl mustapippuria, vähän chiliä.

Sitten vaan kaikki sauvasekoittimeen ja surrur. Valmista!

Juomaksi pale alea, meillä Brooklyn American Ale. Toinen hyvä Ruosnimen Panimon Sihteeri, pehmeä, kevyt kesäolut.

Grilli on kunnossa, kesä voi alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti